Om oss

Vi ønsker velkommen til Sentrumlegene.

Vi holder til i lyse og hyggelige lokaler i 2.etg i Bjørnsonsgate 2. Inngang A er en trappeinngang og inngang B er med heis. Det er gateparkering og parkeringshus overfor inngangene. Vi er et moderne og veldrevet privat legesenter med 3 fastleger og en turnuslege.

Vi er forpliktet til å tilby øyeblikkelig hjelp, og det kan derfor forekomme ventetid på timeavtaler. Selvom fastlegen måtte være borte, vil vi alltid tilby mulighet for behandling. Sekretærer vil be om en kort forklaring på problemstillingen for at vi lettere kan prioritere oppgaver. Alle ansatte har taushetsplikt iht regelverk.

Sentrum Legesenter benytter elektronisk resept- og time-bestilling. Vi ber våre brukere om å benytte elektronisk bestilling mest mulig. Resepter sendes elektronisk og medisin kan hentes på apotek dagen etter bestilling. Elektronisk resept er gratis for bruker. Ved elektronisk bestilling vil  det ettersendes svar når resepten er sendt.  Ved legebytte vil vi per etterspørsel oversende journal til nye fastlege.