Velkommen

Velkommen til Sentrumlegene Gjøvik AS

Ny elektronisk tilgang til din lege fins i  Helsenorge.no.    Logg deg inn, og se mulighetene. All elektronisk bestilling ligger til rette i Helsenorge.no for  timebestilling, reseptbestilling og elektronisk konsultasjon. Kontroller din kontaktinformasjon.

I timeboken kan også bestilles video-konsultasjon, beregn forsinkelse på timen og vent klar med bank.id og smart telefon eller nettbrett eller pc med høyttaler og kamera. Du får en  sms når du skal logge deg inn.  Den første gangen du logger deg inn skal du opprette deg, følg retningslinjer.

Vi endrer telefontiden, denne er nå fra kl 08 til 12

Har du sykdomsfølelse, plager fra hjerte, lunger, mage, dårlig regulert blodsukker eller hva det måtte være, ikke nøl med å ta kontakt.  Vi er her for å hjelpe deg, og frykten for corona.virus må ikke hindre deg å få hjelp til alle de vanlige sykdommer.

Kontoret har åpent for timebestilte konsultasjoner og øyeblikkelig hjelp alle hverdager. Ved timebestilling på fredager etter kl 13 vi det ikke kunne foretas blodprøvetaking, dette må i så fall avvente til senere.

Behov for tjeneste i Laboratorium uten om legetime, krever nå en timeavtale. Send en melding eller ring kontoret for en avtale for hva det måtte være av laboratorietjeneste,

dette gjelder sår-skifte, sting-fjerning, øre-skyll, INR og blodprøver med en rekvisisjon.